logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

Het Team
Onze professionals
Snowleaders
Staatlich in opleiding

Sem

Als echte wintersportfreak sta ik het liefst de hele dag op de latten. Ik heb meerdere opleidingen tot ski- en snowboardleraar gevolgd. Momenteel ben ik bezig met de Staatliche opleiding. Ik geef graag trainingen aan nieuwe skileraren en fanatieke wintersporters.

Ik word het meest gelukkig van mijn voorliefde voor wintersport en om dat te kunnen delen met anderen. Voor Snowleaders ben ik het vaste aanspreekpunt en tevens een van de trainers tijdens de camps. Ik kan niet wachten tot we weer met een enthousiaste groep op pad mogen!

Sem van den Akker

Verder werken we samen met verschillende professionals uit het vak, waar we samen de trainingen meegeven. Deze trainers zijn minstens volledig Landes opgeleid.

snowleaders
Staatlich in opleiding

Sem

MELD JE NU AAN!
BESTEMMINGEN
KOM IN CONTACT